Glazen grafmonumenten

Grafmonumenten van glas zijn een specialisme van Afscheidsglas. Wij beheersen diverse technieken om een glazen grafmonument een zeer persoonlijke en unieke uitstraling mee te geven. Naast glas-in-lood kan glas ook verwerkt worden in een mozaïek, of een glazen sculptuur.

Eenvoudig kleurrijk en onbewerkt glas-in-lood kan ook gebrandschilderd of geëtst worden, een foto van de overledene gezeefdrukt worden, een glasplaat verlijmen (applicatie), een afbeelding in verschillende dieptes gezandstraald worden , ge-fusede glasplaten gemaakt worden, reliëfachtig geslumpt of plastisch werk in gestapeld en verlijmd dikglas verwerkt worden en nog veel meer. De keuze hangt af van wat u zelf het mooist of het best passend vind .

Voor de gewenste afmetingen van uw grafmonument moet u navraag doen bij de begraafplaats, want er is niet altijd alles toegestaan!

Een herdenkingsmonument kan ook op een andere locatie dan een begraafplaats geplaatst worden. Denk daarbij aan een object in uw tuin of een bermmonument.